Atópiás ekcéma- szolárium

Olyan kérdésem lenne, hogy atópiás dermatitis-szel (háton jelentkező tünetek) szoláriumozni lehet-e? Jelenleg is kezelés alatt áll az érintett terület, de érdemleges javulást sajnos nem mutat.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza ekcéma témában

Az atópiás dermatitisnek jót tesz a szolárium, de ha a tünetek csak a háton vannak, akkor nem valószínű hogy atópiás dermatitise van.

Kérdés: 2016. április 08., 07:40; Megválaszolva: 2016. április 21., 07:01
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Bőr probléma
Tisztelettel Sz. Judit vagyok. Hónapok óta küzdök ekcémás bőrrel. A háziorvosomtol kaptam rá Elocom kenőcsöt ami nem használ. Mentem volna...
Ekcéma
Tisztelt Dr. Úr/Nő! Jó pár éve küzdök ekcémával. Hol jobb hol roszabb. Eddig az elocom ami segített helyrehozbi. Havonta vagy épp két havonta...
Mik a további teendők?
Tisztelt Doktornő! Ijesztő méretű területet érintő ekcémám van, kizárólag a lábamon, a combomon és a lábszáramon egyaránt. Először csak a...
Hypó marta kéz
Folyamatosan mosogatok hypós vízben milyen kenőcsőt vagy krémet javasol a bőr sérüléseire, kezelésére? Köszönöm.