tetoválás-ekcéma

Tisztelt Doktor Nő! Gyermekkorom óta ekcémás bőrbetegségem van, azonban kb 5 éve tünetmentes. Általában hajlatokban jelentkezett. A közeljövőben tetoválást szeretnék csináltatni a bordáimra. Érdeklődnék, hogy Ön szerint van-e akadálya ennek? Illetve lehet -e valami plusz veszélyforrás az általánosokon kívül? Segítségét előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza a tetoválás témában

Tisztelt Kérdező! Az általános veszélyforrások lehetőségén kívül, mint pl.fertőzésveszély, a tetováló anyagra adott allergiás reakción kívül nincs nagyobb veszélye a tetoválásnak. Nagy valószínűséggel nem fog az ekcémája sem fellángolni, főleg ha már ennyi ideje tünetmentes.

Kérdés: 2014. április 29., 10:41; Megválaszolva: 2014. május 04., 12:47
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?