Barnás foltok a makkon

Üdvözlöm! 3 hónapja volt egy gombás fertőzésem, ami piros foltokat és néhány fehér pöttyöt jelentett a makkon, fájdalom nem járt vele. Kaptam rá egy sok összetevős krémet, amit a patikában kevertek ki, de hogy mi volt benne, azt már nem tudom megmondani. Akkor el is múlt nagyon szépen. Most 3-4 napja vettem észre, hogy két darab, körülbelül 1-2 mm-es halvány szürke/barna folt jelent meg, és néha fájdalmat is érzek a makknak azon táján. Ez normális és elmúlik, vagy valami visszamaradhatott a fertőzésből? Ha szükséges, milyen szakorvost keressek fel vele? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Stehlich Gábor válasza pénisz gombás fertőzése témában

Tisztelt Kérdező!

Valószínűleg a gyulladás maradvány tünete. Lassan halványodni fog, de lehet, hogy megmarad. Ha gyulladás van, akkor jelentkezzen bőrgyógyász szakorvosnál.

Tisztelettel. Stehlich Gábor

Dr. Stehlich Gábor
Dr. Stehlich Gábor Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus
Kérdés: 2012. augusztus 31., 11:09; Megválaszolva: 2012. szeptember 03., 17:56
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése