• indokolt-e az inekció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Anapen 300mikrogramm/0.3ml oldatos injekciót írt fel az allergológus,mert a darázscsípésre végzett vérvizsgálat eredménye: Spec.Ige i3 darázs 32.99-es érték lett. Ez az érték valóban olyan magas,h indokoltá teszi ennek az injekciónak a kiváltását??? Ez az érték csípés esetén már okozhat fulladást is?? Eddig ha megcsípett eldagadt a csípés helye,de nem tapasztaltam mást. Bár azóta romolhatott az allergiás állapotom. Várom válaszuk! Köszönettel .Eszter

        Dr. Gál Mónika válasza a darázscsípés témában

        Kedves Eszter! Tanácsos lett volna ezeket a kérdéseket szakorvosának is feltennie. Nyilván nem véletlenül döntött úgy, darázscsípés allergiát vizsgál önnél, ill. hogy Önnek szüksége lehet ezen injekcióra. Amikor valakinek életmentő Anapent ír fel szakorvosa, részletesen elmagyarázza, hogyan és mikor kell azt használni. Ha ez nem történt meg, vagy esetleg nem emlékszik rá, kérje meg kezelőorvosát, hogy lássa el ezen információkkal. Valóban életmentő lehet.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. június 19., 19:53; Megválaszolva: 2010. június 25., 14:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés