Paneer Korma
Hozzávalók:
- 4-5 evőkanál vaj
- 2-3 vékonyra vágott vöröshagyma
- 1 babérlevél
- gyömbér
- 60 dkg (répa
- bab
- zöldborsó) vegyes zöldség
- só
- masala fűszerkeverék
- 2 evőkanál őrölt koriander
- fél evőkanál fűszerpaprika
- fél csésze joghurt
- fél csésze forróvíz
- 1 csésze tejszín
- koriander (apróra vágott)
Elkészítés:
Wokban forrósítsuk fel a vajat és pirítsuk aranysárgára a hagymát. Tegyük hozzá a gyömbért és a babérlevelet, majd két perc pirítás után szórjuk bele a zöldségeket a masala fűszerkeverékkel együtt. Sózzuk meg és lefedve főzzük készre.
Hasonló receptek
Juhtúrós csőben sült brokkoli
Vegetáriánus, Közepes
Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Hagymás krumpli fokhagymás spenóttal
Vegetáriánus, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Mézes csirke (vagy laskagomba) zöldpaprikával, szójaszósszal
Vegetáriánus, Közepes
Allergia, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes