Paneer Korma

Ételtípus: Vegetáriánus Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 4-5 evőkanál vaj
  • 2-3 vékonyra vágott vöröshagyma
  • 1 babérlevél
  • gyömbér
  • 60 dkg (répa
  • bab
  • zöldborsó) vegyes zöldség
  • masala fűszerkeverék
  • 2 evőkanál őrölt koriander
  • fél evőkanál fűszerpaprika
  • fél csésze joghurt
  • fél csésze forróvíz
  • 1 csésze tejszín
  • koriander (apróra vágott)

Elkészítés:

Wokban forrósítsuk fel a vajat és pirítsuk aranysárgára a hagymát. Tegyük hozzá a gyömbért és a babérlevelet, majd két perc pirítás után szórjuk bele a zöldségeket a masala fűszerkeverékkel együtt. Sózzuk meg és lefedve főzzük készre.

Hasonló receptek

Spenótos palacsinta

Vegetáriánus, Könnyű

Vashiány, Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes

Juhtúrós háromszögek

Vegetáriánus, Könnyű

Vashiány, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Aszpikos vegyes zöldség

Vegetáriánus, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: