Paneer Korma
Hozzávalók:
- 4-5 evőkanál vaj
- 2-3 vékonyra vágott vöröshagyma
- 1 babérlevél
- gyömbér
- 60 dkg (répa
- bab
- zöldborsó) vegyes zöldség
- só
- masala fűszerkeverék
- 2 evőkanál őrölt koriander
- fél evőkanál fűszerpaprika
- fél csésze joghurt
- fél csésze forróvíz
- 1 csésze tejszín
- koriander (apróra vágott)
Elkészítés:
Wokban forrósítsuk fel a vajat és pirítsuk aranysárgára a hagymát. Tegyük hozzá a gyömbért és a babérlevelet, majd két perc pirítás után szórjuk bele a zöldségeket a masala fűszerkeverékkel együtt. Sózzuk meg és lefedve főzzük készre.
Hasonló receptek
Sajtos rakottas
Vegetáriánus, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Gombás rakott tök
Vegetáriánus, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csőben sült angolzeller
Vegetáriánus, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes