Paneer Korma

Ételtípus: Vegetáriánus Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 4-5 evőkanál vaj
  • 2-3 vékonyra vágott vöröshagyma
  • 1 babérlevél
  • gyömbér
  • 60 dkg (répa
  • bab
  • zöldborsó) vegyes zöldség
  • masala fűszerkeverék
  • 2 evőkanál őrölt koriander
  • fél evőkanál fűszerpaprika
  • fél csésze joghurt
  • fél csésze forróvíz
  • 1 csésze tejszín
  • koriander (apróra vágott)

Elkészítés:

Wokban forrósítsuk fel a vajat és pirítsuk aranysárgára a hagymát. Tegyük hozzá a gyömbért és a babérlevelet, majd két perc pirítás után szórjuk bele a zöldségeket a masala fűszerkeverékkel együtt. Sózzuk meg és lefedve főzzük készre.

Hasonló receptek

Juhtúrós csőben sült brokkoli

Vegetáriánus, Közepes

Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hagymás krumpli fokhagymás spenóttal

Vegetáriánus, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Mézes csirke (vagy laskagomba) zöldpaprikával, szójaszósszal

Vegetáriánus, Közepes

Allergia, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: