Halsaláta 1.

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • tengeri halfilé
  • friss zöldségek
  • öntet (joghurt/tejföl + majonéz)

Elkészítés:

A tengeri halfilét mikróban pár perc alatt megpároljuk, villával darabokra törjük. Ha netán szálka lenne benne, kiszedjük. Friss zöldségeket aprítunk: uborkát, paradicsomot, salátát, lilahagymát, póréhagymát, cukkínit és hozzá keverjük egy nagy tálban a halhoz. Végül ráöntjük az öntetet, ami lehet majonéz és tejföl fele-fele arányban, vagy ízesített joghurt, esetleg készen kapható öntetek (pl. fokhagymás). Pár órára hűtőszekrénybe tesszük.

Hasonló receptek

Liechtensteini Homár saláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Spirál- tésztás, sajtos tésztasaláta

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Mediterrán burgonyasaláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: