Halsaláta 1.
Hozzávalók:
- tengeri halfilé
- friss zöldségek
- öntet (joghurt/tejföl + majonéz)
Elkészítés:
A tengeri halfilét mikróban pár perc alatt megpároljuk, villával darabokra törjük. Ha netán szálka lenne benne, kiszedjük. Friss zöldségeket aprítunk: uborkát, paradicsomot, salátát, lilahagymát, póréhagymát, cukkínit és hozzá keverjük egy nagy tálban a halhoz. Végül ráöntjük az öntetet, ami lehet majonéz és tejföl fele-fele arányban, vagy ízesített joghurt, esetleg készen kapható öntetek (pl. fokhagymás). Pár órára hűtőszekrénybe tesszük.
Hasonló receptek
Tormás-almás cékla
Saláta, Könnyű
Diabetikus, Cukormentes
Sajtos saláta pulykasonkával
Saláta, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Gyümölcssaláta túrókrémmel
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Csontritkulás, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes