Halsaláta 1.

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • tengeri halfilé
  • friss zöldségek
  • öntet (joghurt/tejföl + majonéz)

Elkészítés:

A tengeri halfilét mikróban pár perc alatt megpároljuk, villával darabokra törjük. Ha netán szálka lenne benne, kiszedjük. Friss zöldségeket aprítunk: uborkát, paradicsomot, salátát, lilahagymát, póréhagymát, cukkínit és hozzá keverjük egy nagy tálban a halhoz. Végül ráöntjük az öntetet, ami lehet majonéz és tejföl fele-fele arányban, vagy ízesített joghurt, esetleg készen kapható öntetek (pl. fokhagymás). Pár órára hűtőszekrénybe tesszük.

Hasonló receptek

Diós uborkasaláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sajtos saláta pulykasonkával

Saláta, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Csirkesaláta juhtúrósan

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: