Afrikai harcsafilé tepsiben sütve

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Cukormentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 4 nyúzott (fél) harcsafilé
  • 4-8 szelet angolszalonna
  • 2 doboz natúr joghurt
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 1 doboz tejföl
  • zöldfűszerek
  • bors

Elkészítés:

A halat megmossuk, befűszerezzük és egy nem túl nagy tepsibe fektetjük. Aki szereti, tehet alá 1-1 szelet angolszalonnát. Ezután leöntjük a befűszerezett joghurttal, tejföllel és beborítjuk 1-1 szelet angolszalonnával. Előmelegített sütőben sütjük 180°C-on kb. 30 percig. Ha kevés lenne a leve, kis tejet vagy vizet öntünk alá. A sütés végén a tetejét megszórjuk reszelt sajttal és addig pirítjuk, amíg szép sárga nem lesz. Párolt rizs illik hozzá a legjobban.

Hasonló receptek

Borban pácolt máj roston sütve

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Csirkemáj grillsütőben

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Firenzei hal

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: