Almás csirke

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • csirkemell
  • alma
  • reszelt rajt
  • zsírszegény tejföl
  • kis ételízesítő

Elkészítés:

Kis olaj a jénai tál aljába, ráreszelni az almát, rátenni az ételízesítővel megszórt csirkemellet, kis reszelt almával beteríted és a tejfölben elkevert reszelt sajttal leönteni. Lefedve, addig sütni, míg meg nem sül. Ha valaki érzékeny a tejtermékekre, akkor kipróbálhatja a tejfölös sajt helyett, hogy mézet csurgat rá, de akkor kell alá valami húslevesalaplé, hogy azért ne száradjon ki a husi, legyen miben megsülnie.

Hasonló receptek

Töltött csirke olaszosan

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Dalmát karaj bundában

Húsétel, Nehéz

Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes

Spenótos pulyka rolád

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: