Parmezános mártás
Hozzávalók:
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 2 evőkanál olaj
- 1 csésze tyúkhúsleves (kockából)
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál reszelt parmezán sajt
- 1 evőkanál citromlé
- kb.1 dl majonéz
Elkészítés:
A petrezselyemzöldet apróra összevágjuk, a fokhagymát fokhagymanyomón átnyomjuk, majd a többi hozzávalóval alaposan összekeverjük. Hűtőben érleljük legalább fél órát.
Hasonló receptek
Zöldhagymás reteksaláta joghurtos öntettel
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Halsaláta 2.
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes
Tortellini saláta
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes