Parmezános mártás
Hozzávalók:
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 2 evőkanál olaj
- 1 csésze tyúkhúsleves (kockából)
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál reszelt parmezán sajt
- 1 evőkanál citromlé
- kb.1 dl majonéz
Elkészítés:
A petrezselyemzöldet apróra összevágjuk, a fokhagymát fokhagymanyomón átnyomjuk, majd a többi hozzávalóval alaposan összekeverjük. Hűtőben érleljük legalább fél órát.
Hasonló receptek
Rizssaláta kókusztejjel
Saláta, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Frissítő saláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sonkasaláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes