Parmezános mártás

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 csésze tyúkhúsleves (kockából)
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál reszelt parmezán sajt
  • 1 evőkanál citromlé
  • kb.1 dl majonéz

Elkészítés:

A petrezselyemzöldet apróra összevágjuk, a fokhagymát fokhagymanyomón átnyomjuk, majd a többi hozzávalóval alaposan összekeverjük. Hűtőben érleljük legalább fél órát.

Hasonló receptek

Rizssaláta kókusztejjel

Saláta, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Frissítő saláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sonkasaláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: