Parmezános mártás

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 csésze tyúkhúsleves (kockából)
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál reszelt parmezán sajt
  • 1 evőkanál citromlé
  • kb.1 dl majonéz

Elkészítés:

A petrezselyemzöldet apróra összevágjuk, a fokhagymát fokhagymanyomón átnyomjuk, majd a többi hozzávalóval alaposan összekeverjük. Hűtőben érleljük legalább fél órát.

Hasonló receptek

Hamburgi gombasaláta

Saláta, Közepes

Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Vérbővítő saláta

Saláta, Könnyű

Vashiány, Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Tzatziki saláta 2.

Saláta, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: