Joghurtfagyi
Hozzávalók:
- személyenként 2dl natúrjoghurt
- 1 kávéskanál citromlé
- ízlés szerint édesítőszer
- 20 dkg málna
- 20 dkg eper
- pirított mandula.
Elkészítés:
A joghurtot összekeverjük a citromlével és az édesítőszerrel, majd összeturmixoljuk a gyümölcsök felét és ezt is hozzáadjuk. A masszát tálkákban lefagyasztjuk. Tálalás előtt kb. 20 perccel kivesszük, hogy egy kicsit megpuhuljon. Epret és a málnát halmozunk rá, jó kedvvel, bőséggel és megszórjuk apróra tört, pirított mandulával.
Hasonló receptek
Keksz rislisztből-lisztérzékenyek (10 személyre)
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes
Tiramisu
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Mogyorómentes
Sós gofri (tej nélkül)
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes