Joghurtfagyi
Hozzávalók:
- személyenként 2dl natúrjoghurt
- 1 kávéskanál citromlé
- ízlés szerint édesítőszer
- 20 dkg málna
- 20 dkg eper
- pirított mandula.
Elkészítés:
A joghurtot összekeverjük a citromlével és az édesítőszerrel, majd összeturmixoljuk a gyümölcsök felét és ezt is hozzáadjuk. A masszát tálkákban lefagyasztjuk. Tálalás előtt kb. 20 perccel kivesszük, hogy egy kicsit megpuhuljon. Epret és a málnát halmozunk rá, jó kedvvel, bőséggel és megszórjuk apróra tört, pirított mandulával.
Hasonló receptek
Darált keksz kukoricalisztből
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Mogyorómentes
Sütőtök torta
Desszert, Könnyű
Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes
Túrótorta
Desszert, Közepes
Diabetikus, Cukormentes