Túrókrémes sajttekercs

Ételtípus: Előétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • Óvári sajt: 25dkg
  • juhtúró: 10dkg
  • snidling: 1 csomag
  • kígyóuborka: 10dkg

Elkészítés:

Az ujjnyi vastag , szeletekre vágott sajtot gőz fölött nyúlósodásig melegítjük. Deszkára borítva nyújtófával késfok vastagságúra nyújtjuk. A juhtúrót az apróra vágott snidlinggel krémesre keverjük. Az uborkából vékony szeleteket vágunk, kirakjuk velük a sajtlapot, erre rákenjük az ízesített túrókrémet és szorosan feltekerjük. Fóliába rakva 1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük. Éles késsel felszeleteljük és vastagabb uborkakarikákon tálaljuk.

Hasonló receptek

Kacsamáj roueni mártáson

Előétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes

Bundázott ráknyárs friss salátalevélen

Előétel, Könnyű

Crohn, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Humusz (csicseriborsókrém)

Előétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: