Túrókrémes sajttekercs
Hozzávalók:
- Óvári sajt: 25dkg
- juhtúró: 10dkg
- snidling: 1 csomag
- kígyóuborka: 10dkg
Elkészítés:
Az ujjnyi vastag , szeletekre vágott sajtot gőz fölött nyúlósodásig melegítjük. Deszkára borítva nyújtófával késfok vastagságúra nyújtjuk. A juhtúrót az apróra vágott snidlinggel krémesre keverjük. Az uborkából vékony szeleteket vágunk, kirakjuk velük a sajtlapot, erre rákenjük az ízesített túrókrémet és szorosan feltekerjük. Fóliába rakva 1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük. Éles késsel felszeleteljük és vastagabb uborkakarikákon tálaljuk.
Hasonló receptek
Avokádós rákkoktél
Előétel, Könnyű
Hízókúra, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sajtos sült paradicsom
Előétel, Könnyű
Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Rizses fasírt falatkák
Előétel, Könnyű
Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes