Málnakrém leves
Hozzávalók:
- Hozzávalók négy személy részére: 400 g málna
- 2 zacskó vaníliás cukor
- 1 zacskó puncs pudingpor
- 1 mokkáskanálnyi rumaroma
- 300 ml zsírszegény tej.
Elkészítés:
A málnát szűrőbe tesszük, és folyó víznél alaposan megmossuk. A málna felét egy tálban összetörjük. A pudingport csomómentesre keverjük a hideg tejjel, hozzáöntjük a málnához, ízesítjük a vaníliás cukorral és a rumaromával. 2 dl vízzel felhígítjuk, hozzáadjuk az egészben hagyott málnát, és hidegen tálaljuk. Tápérték egy adagban: Energia: 282 kcal, Szénhidrát: 62 g, Fehérje: 5 g, Zsír: 1,5 g.
Hasonló receptek
Sajtfondü almával
Előétel, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Töltött csirkemell
Előétel, Közepes
Vashiány, Gyomorfekély, Hasnyálmirigy, Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Mogyorós sajtgolyó
Előétel, Könnyű
Csontritkulás, Keringési problémák, Tojásmentes, Cukormentes