Málnakrém leves

Ételtípus: Előétel Nehézség: Közepes

Diéta: Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • Hozzávalók négy személy részére: 400 g málna
  • 2 zacskó vaníliás cukor
  • 1 zacskó puncs pudingpor
  • 1 mokkáskanálnyi rumaroma
  • 300 ml zsírszegény tej.

Elkészítés:

A málnát szűrőbe tesszük, és folyó víznél alaposan megmossuk. A málna felét egy tálban összetörjük. A pudingport csomómentesre keverjük a hideg tejjel, hozzáöntjük a málnához, ízesítjük a vaníliás cukorral és a rumaromával. 2 dl vízzel felhígítjuk, hozzáadjuk az egészben hagyott málnát, és hidegen tálaljuk. Tápérték egy adagban: Energia: 282 kcal, Szénhidrát: 62 g, Fehérje: 5 g, Zsír: 1,5 g.

Hasonló receptek

Rizses fasírt falatkák

Előétel, Könnyű

Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Magyaros rák

Előétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Libamájpástétom gyümölcsökön

Előétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: