Feketeribizli-likőr (Liqueur de cassis)
Hozzávalók:
- 1 kg fekete ribizli
- 2-3 szegfűszeg
- 1 darabka fahéj
- 1 liter gyümölcspálinka
- 75 dkg cukor
Elkészítés:
A ribizlit megmossuk, leszemezzük és villával összetörjük. Hozzáadjuk a szegfűszeget, a fahéjat, a pálinkát, végül a cukrot. Lefedve 1 hónapig állni hagyjuk. Átszűrjük és üvegekbe töltjük.
Hasonló receptek
Narancsos joghurtital (fogyókúrázóknak is)
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Keringési problémák, Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes
Tea indiai módra
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Köménylikőr
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes