Bogyós frappé
Hozzávalók:
- 50 dkg piros bogyós gyümölcs (ribizli
- eper
- málna
- áfonya
- stb.)
- 10 evőkanál narancslé
- 6 dl tej
- cukor
Elkészítés:
A megmosott és lecsepegtetett gyümölcsöket (lehetnek mélyhűtöttek is) mixerben pépesre törjük és átszűrjük egy szitán. Hozzákeverjük a narancslevet és a tejet, s cukorral édesítjük. Poharakba öntjük és azonnal kínáljuk.
Hasonló receptek
Egzotikus koktél
Ital, Könnyű
Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Rebarbara koktél
Ital, Könnyű
Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Tea orosz módra
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes