Bogyós frappé
Hozzávalók:
- 50 dkg piros bogyós gyümölcs (ribizli
- eper
- málna
- áfonya
- stb.)
- 10 evőkanál narancslé
- 6 dl tej
- cukor
Elkészítés:
A megmosott és lecsepegtetett gyümölcsöket (lehetnek mélyhűtöttek is) mixerben pépesre törjük és átszűrjük egy szitán. Hozzákeverjük a narancslevet és a tejet, s cukorral édesítjük. Poharakba öntjük és azonnal kínáljuk.
Hasonló receptek
Mézes-rumos kávé
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Narancsos joghurtital (fogyókúrázóknak is)
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Keringési problémák, Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes
Rebarbara koktél
Ital, Könnyű
Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes