Rebarbara koktél

Ételtípus: Ital Nehézség: Könnyű

Diéta: Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 2 kg rebarbara
  • 20 dkg cukor
  • 2,5 dl piros ribizliszörp
  • 2 dl víz
  • 5 cl málnalikőr
  • jégkockák
  • citromszeletek

Elkészítés:

A megtisztított rebarbarát nagyobb darabokra vágjuk, majd a cukorral, a vízzel és a szörppel feltesszük főni. Lassú tűzön 15 percig főzzük. A levét átszűrjük, hagyjuk teljesen kihűlni, majd a likőrt beleöntjük. Poharakba töltjük, jégkockákat teszünk bele és citromszeletekkel díszítjük.

Hasonló receptek

Karamellás tej

Ital, Könnyű

Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes

Eperturmix tejérzékenyeknek

Ital, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Keringési problémák, Laktózmentes, Mogyorómentes

Forró csoki 1.

Ital, Könnyű

Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: