Almás kukoricasaláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg mélyhűtött kukorica/konzerv kukorica
  • 1 teáskanál mustár
  • teáskanál citromlé
  • 1-2 jonatán alma
  • 5 dkg majonéz
  • őrölt bors
  • 1 dl tejföl
  • porcukor

Elkészítés:

A mirelit kukoricát sós vízben megfőzzük / a konzerv kukoricát leszűrjük, lecsepegtetjük. Az almát megmossuk, magházát kiemeljük, húsát héjastól kockára vágjuk. A majonézt kikeverjük a tejföllel, mustárral, citromlével, sóval, porcukorral és borssal ízesítjük. A mártásba keverjük a kukoricát és az almát. Legalább egy órára a hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

Hasonló receptek

Nyers vegyes zöldségsaláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Csontritkulás, Májproblémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Diós uborkasaláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Narancsos Tonhalas Salata

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: