Könnyű töltött hagyma
Hozzávalók:
- 2 szál vastagabb póréhagyma
- 20 dkg juhtúró
- 10 dkg margarin
- 2 gerezd fokagyma
- 3 erős paprika
- 1 csokor petrezselyem
- só
- bors
- kömény
Elkészítés:
A póréhagyma fehér részét 10 cm hosszúságúra levágjuk és mindegyik közepét kinyomjuk a vastagabb vége felé. A túrót átpasszírozzuk és elkeverjük a margarinnal. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyem zöldjét és az áttört fokhagymát, majd az apróra vágott erőspaprikát. Sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a köményt. A töltelékkel megtöltjük a póréhagymát, majd hűtőbe tesszük és pihentetjük. Ferdére szelve rozskenyérrel kínáljuk
Hasonló receptek
Humusz (csicseriborsókrém)
Előétel, Közepes
Fogyókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sonkával vagy gombával töltött burgonya
Előétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Crohn, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Ropogós magos háromszögek, avokádó krémmel
Előétel, Nehéz
Mogyorómentes, Cukormentes