Kapormártás
Hozzávalók:
- 10 dkg margarin
- 5 dkg kukorica- vagy rizsliszt
- 3 dl csontlé
- 1 csomó kapor
- 5 dkg porcukor
- 1 citrom
- só
Elkészítés:
A rizslisztet felhevítjük és hozzáadjuk a margarint. Ha a margarin megolvadt, felengedjük a csontlével. Legyen mártás sűrűségű. Hozzákeverjük a finomra vágott kaprot, a sót és amikor lehűlt, a citrom kifacsart levét.
Hasonló receptek
Gyümölcsmártás / Meggymártás
Mártás, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes
Avokádó paradicsommal
Mártás, Könnyű
Gluténmentes, Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes
Kapormártás
Mártás, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes