Kapormártás

Ételtípus: Mártás Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 10 dkg margarin
  • 5 dkg kukorica- vagy rizsliszt
  • 3 dl csontlé
  • 1 csomó kapor
  • 5 dkg porcukor
  • 1 citrom

Elkészítés:

A rizslisztet felhevítjük és hozzáadjuk a margarint. Ha a margarin megolvadt, felengedjük a csontlével. Legyen mártás sűrűségű. Hozzákeverjük a finomra vágott kaprot, a sót és amikor lehűlt, a citrom kifacsart levét.

Hasonló receptek

Hamis vadas mártás

Mártás, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Gyümölcsmártás / Meggymártás

Mártás, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Sajtmártás

Mártás, Könnyű

Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: