Kapormártás

Ételtípus: Mártás Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 10 dkg margarin
  • 5 dkg kukorica- vagy rizsliszt
  • 3 dl csontlé
  • 1 csomó kapor
  • 5 dkg porcukor
  • 1 citrom

Elkészítés:

A rizslisztet felhevítjük és hozzáadjuk a margarint. Ha a margarin megolvadt, felengedjük a csontlével. Legyen mártás sűrűségű. Hozzákeverjük a finomra vágott kaprot, a sót és amikor lehűlt, a citrom kifacsart levét.

Hasonló receptek

Gyümölcsmártás / Meggymártás

Mártás, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Kapormártás

Mártás, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Tartármártás

Mártás, Könnyű

Gluténmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: