Spenót-hal gratin parmezánnal, dióval

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Mogyorómentes, Gluténmentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 kg tengeri halfilé
  • 500 g fagyasztott spenót
  • 2 tojás
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 3-4 evőkanál reszelt parmezán sajt
  • 1 marék dió
  • 1,5 dl főzőtejszín
  • bors
  • sült hal fűszerkeverék

Elkészítés:

Kitekerjük a tésztát. Megpároljuk a vöröshagymát a vajban és összekeverjük az apróra vágott petrezselyemmel. Lehűtjük, hozzáadjuk a rákokat és összekeverjük. A keveréket a tészta felére elosztjuk, megkenjük tojással, összetekerjük a tésztát, ismét megkenjük tojással, majd villánkat egyenletesen belenyomkodjuk a tésztába. Megsózzuk a tetejét és kb. 200 C -on 10-15 percig sütjük.

Hasonló receptek

Lecsós pulykamell

Húsétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Húsos rakott tészta

Húsétel, Közepes

Vashiány, Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes

Töltött csirkemell

Húsétel, Közepes

Diabetikus, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: