Receptkereső

Karfiol vajas morzsával

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1kg karfiol
  • 5 dkg vaj
  • 3 evőkanál zsemlemorzsa
  • 1 tejföl
  • só.

Elkészítés:

A sós vízben megfőtt, lecsurgatott karfiolt tűzálló tálba rakjuk, tetejére locsoljuk a tejfölt, meghintjük a vajban pirított zsemlemorzsával, és a sütőben aranybarnára pirítjuk.

Hasonló receptek

Zöldséges csirkemell

Egytálétel, Könnyű

Crohn, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Keringési problémák, Epebetegség, Köszvény

Tökfőzelék

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sárgarépabundában sült pulykasteak

Egytálétel, Közepes

Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: