Karfiol vajas morzsával

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1kg karfiol
  • 5 dkg vaj
  • 3 evőkanál zsemlemorzsa
  • 1 tejföl
  • só.

Elkészítés:

A sós vízben megfőtt, lecsurgatott karfiolt tűzálló tálba rakjuk, tetejére locsoljuk a tejfölt, meghintjük a vajban pirított zsemlemorzsával, és a sütőben aranybarnára pirítjuk.

Hasonló receptek

Spenótos galuska, sajtos mártással

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Spenótos tészta

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sonkás egytál

Egytálétel, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: