Karfiol vajas morzsával

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1kg karfiol
  • 5 dkg vaj
  • 3 evőkanál zsemlemorzsa
  • 1 tejföl
  • só.

Elkészítés:

A sós vízben megfőtt, lecsurgatott karfiolt tűzálló tálba rakjuk, tetejére locsoljuk a tejfölt, meghintjük a vajban pirított zsemlemorzsával, és a sütőben aranybarnára pirítjuk.

Hasonló receptek

Sült csirke joghurtos burgonyával

Egytálétel, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Spenótos rakott tészta

Egytálétel, Közepes

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Vaskos diós tészta

Egytálétel, Könnyű

Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: