Receptkereső

Camamber sajt rántva

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • fejenként 1 kis karika camambert sajt
  • kukoricaliszt
  • tojás
  • 1 db/2 camambert
  • zsemlemorzsa
  • vagy szezámmag#A sütéshez szükséges olaj

Elkészítés:

A camambert sajtot egészben megforgatjuk lisztben. (Én a panírozáshoz mindig kukoricalisztet használok, mert sokkal ízletesebb lesz amit sütünk.) A tojásokat felverjük, megsózzuk és beleforgatjuk a lisztes sajt darabokat. (A tojást megbolondíthatjuk egy kis vegetával is.) Ezek után zsemlemorzsába forgatjuk. Fogyókúrázóknak ajánlom a szezámmagot, mivel kevesebb a kalória és szénhidráttartalma az így panírozott sajtnak. Forró olajban aranysárgára sütjük mindkét oldalát.

Új keresés

Válasszon diétát: