Rakott spagetti
Hozzávalók:
- fél kg spagetti vagy makaróni tészta
- só
- spagetti alap
- sajt
- kukorica
- tejföl
- 40 dkg darált hús
- 1 fej hagyma
Elkészítés:
Kifőzzük a tésztát, a hagymát apróra vágjuk, kis olajon megpirítjuk. Hozza adjuk a darálthúst, majd ha fehér lett a hús, hozza adjuk a spagetti alapot, kis sót és 0, 5 dl vizet. Addig hagyod a tűzhelyen, míg rotyog utána leveszed a tűzhelyről fogj egy tepsit tedd be a tészta felét utána a darált hús felét a dobozos kukorica felét utána szinten ugyanazt csinálod tészta, hús, kukorica és a végén a tejfölt, amit előtte felmelegítettél és a legvégén a reszelt sajtot beteszed a sütőbe addig, míg a sajt nem lesz halványsárga.
Hasonló receptek
Rostban dús tál
Egytálétel, Könnyű
Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Rucolás-kakukkfüves tészta
Egytálétel, Közepes
Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Zöldséges húsos ragu
Egytálétel, Könnyű
Crohn, Gluténmentes, Laktózmentes, Keringési problémák, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes