Rakott spagetti

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Laktózmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • fél kg spagetti vagy makaróni tészta
  • spagetti alap
  • sajt
  • kukorica
  • tejföl
  • 40 dkg darált hús
  • 1 fej hagyma

Elkészítés:

Kifőzzük a tésztát, a hagymát apróra vágjuk, kis olajon megpirítjuk. Hozza adjuk a darálthúst, majd ha fehér lett a hús, hozza adjuk a spagetti alapot, kis sót és 0, 5 dl vizet. Addig hagyod a tűzhelyen, míg rotyog utána leveszed a tűzhelyről fogj egy tepsit tedd be a tészta felét utána a darált hús felét a dobozos kukorica felét utána szinten ugyanazt csinálod tészta, hús, kukorica és a végén a tejfölt, amit előtte felmelegítettél és a legvégén a reszelt sajtot beteszed a sütőbe addig, míg a sajt nem lesz halványsárga.

Hasonló receptek

Csőben sült brokkoli sonkával

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Pulykamáj narancsos rizzsel

Egytálétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Kapros csirke

Egytálétel, Könnyű

Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Epebetegség, Gyomorfekély

Új keresés

Válasszon diétát: