Vagdalt

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 35 dkg sertés- vagy csirkehús
  • 1 közepes burgonya
  • 10 dkg gluténmentes száraz kenyér
  • 10 dkg gluténmentes kenyérmorzsa
  • zsiradék
  • hagyma
  • paprika
  • fokhagyma
  • bors
  • petrezselyemzöld

Elkészítés:

A darált húst összedolgozzuk a megáztatott, kinyomkodott kenyérrel, a diétában fogyasztható fűszerekkel, az apróra vágott vöröshagymával és fokhagymával. Tojás helyett a megmosott, megtisztított, lereszelt nyers burgonyát keverjük a vagdalthoz. Pogácsákat formálunk a masszából, kenyérmorzsába forgatjuk, bő zsiradékba sütjük.

Hasonló receptek

Grillezett májszeletek zöldfűszerekkel

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Pelyhes-magos halvagdalt

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Keringési problémák, Hasnyálmirigy, Crohn, Mogyorómentes, Cukormentes

Mogyorós csirkemell (japán recept)

Húsétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Cukormentes, Gluténmentes, Csontritkulás, Keringési problémák

Új keresés

Válasszon diétát: