Vagdalt
Hozzávalók:
- 35 dkg sertés- vagy csirkehús
- 1 közepes burgonya
- 10 dkg gluténmentes száraz kenyér
- 10 dkg gluténmentes kenyérmorzsa
- zsiradék
- só
- hagyma
- paprika
- fokhagyma
- bors
- petrezselyemzöld
Elkészítés:
A darált húst összedolgozzuk a megáztatott, kinyomkodott kenyérrel, a diétában fogyasztható fűszerekkel, az apróra vágott vöröshagymával és fokhagymával. Tojás helyett a megmosott, megtisztított, lereszelt nyers burgonyát keverjük a vagdalthoz. Pogácsákat formálunk a masszából, kenyérmorzsába forgatjuk, bő zsiradékba sütjük.
Hasonló receptek
Csirkeméjjal töltött paradicsompaprika
Húsétel, Közepes
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes
Currys csirkemáj
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Grillezett csirkecombok padlizsánágyon
Húsétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes