őszi kacsacomb
Hozzávalók:
- 4 kacsacomb
- 2 körte
- olaj
- só
- bors
- rozmaring
Elkészítés:
A kacsacombokat megsózzuk, borsot adunk rá, megszórjuk rozmaringgal és olajozott tepsibe rakjuk. Kevés vizet öntünk alá és így pároljuk. Amikor félig megpárolódott, közécsúsztatjuk a körteszeleteket. Letakarjuk fóliával és fél óra alatt készre sütjük.
Hasonló receptek
Varsói saslik
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Királypaéacsinta
Húsétel, Könnyű
Allergia, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
őszibarackos csirkemell
Húsétel, Közepes
Gyomorfekély, Crohn, Epebetegség, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes