őszi kacsacomb
Hozzávalók:
- 4 kacsacomb
- 2 körte
- olaj
- só
- bors
- rozmaring
Elkészítés:
A kacsacombokat megsózzuk, borsot adunk rá, megszórjuk rozmaringgal és olajozott tepsibe rakjuk. Kevés vizet öntünk alá és így pároljuk. Amikor félig megpárolódott, közécsúsztatjuk a körteszeleteket. Letakarjuk fóliával és fél óra alatt készre sütjük.
Hasonló receptek
Baromfifasírt
Húsétel, Könnyű
Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Pulykamell gazdagon
Húsétel, Könnyű
Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes
Lecsós marhaszelet
Húsétel, Közepes
Mogyorómentes, Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Vesebetegség, Cukormentes