Gombás tojás
Hozzávalók:
- 40 dkg gomba
- 6 tojás
- 1 fej hagyma
- bors
- ételízesítő
- étolaj
Elkészítés:
A gombát gondosan megtisztítjuk, a hagymát apróra vágjuk, a tojást egy kevés sóval felverjük. A serpenyőbe olajon megfonnyasztjuk a hagymát és hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott gombát. Ezt együtt pároljuk. Ha elfőtt a leve, pici vizet öntünk alá. Közben ízlés szerint megborsozzuk. Meghintjük egy kevés ételízestővel. Amikor a gomba készre fött kicsit megpirítjuk és hozzáadjuk a felvert tojást.
Hasonló receptek
Sáfrányos-csirkés rizs
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkehúsos egytál
Egytálétel, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Tejszínes zöldbabfőzelék-püré
Egytálétel, Könnyű
Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes