Kacsamáj steak

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • kacsamáj
  • annyi szelet vékony baconszalonna
  • ahány májdarabod van.

Elkészítés:

Begöngyölöd a májdarabokat 1-1 baconszalonnába, megtűzöd és a forró serpenyőben többször forgatva átsütöd. Itt is tűvel nézed, hogy mikor kész. Sütőben fólia alatt is készíthető, ekkor nem kell rá figyelni, nem kell forgatni.

Hasonló receptek

Zöldséggel töltött csirkecombok

Húsétel, Közepes

Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sajtkrémes sülthal filé

Húsétel, Közepes

Cukormentes, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes

Rakott csirkemell

Húsétel, Könnyű

Gluténmentes, Cukormentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: