Kacsamáj steak

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • kacsamáj
  • annyi szelet vékony baconszalonna
  • ahány májdarabod van.

Elkészítés:

Begöngyölöd a májdarabokat 1-1 baconszalonnába, megtűzöd és a forró serpenyőben többször forgatva átsütöd. Itt is tűvel nézed, hogy mikor kész. Sütőben fólia alatt is készíthető, ekkor nem kell rá figyelni, nem kell forgatni.

Hasonló receptek

Ánizsos csirkemáj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Fűszeres halfilé

Húsétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Zöldborsós sertésszelet

Húsétel, Közepes

Diabetikus, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: