Almás csirkemáj

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 2 alma
  • 60 dkg csirkemáj
  • 2 vöröshagyma
  • 10 dkg margarin
  • fél dl almapálinka
  • majoránna
  • bors
  • só.

Elkészítés:

A nagyobb darabokra vágott májat a vajban megpirítom, majd kiveszem a serpenyőből. A hagymát szeletekre vágom és a visszamaradt margarinban karikáira szedegetve megsütöm. Az almát gerezdekre vágom és a hagymához adom. Rövid ideig együtt párolom, majd beleöntöm a pálinkát, fűszerezem majoránnával és borssal. A májat is hozzáadom, sózom és 4-5 percig párolom.

Hasonló receptek

Csirkemell pirított gombával

Húsétel, Közepes

Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Libamájjal töltött libamell

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Spenótos húsgombóc

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: