Libamájjal töltött libamell
Hozzávalók:
- 4 libamell
- 60 dkg libamáj
- 20 dkg aszalt szilva
- só
- bors
Elkészítés:
A mellet megszabadítjuk a zsírtól, de a bőrt rajta hagyjuk. A bőrt beirdaljuk. Sóval és borssal fűszerezzük. Hasábokra vágott libamájat a sóval, borssal ízesítjük. A mellekbe éles késsel bevágunk és ebbe töltjük a májat. Serpenyőben a bőrös felével lefelé elősütjük, majd sütőben készre sütjük. Aszalt magozott szilvával tálaljuk.
Hasonló receptek
Pulykamell tavasziasan
Húsétel, Könnyű
Gyomorfekély, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Makréla fehérborban
Húsétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sajtmártásos csirke
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes