• Receptkereső

        Libamájjal töltött libamell

        Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű
        Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

        Hozzávalók:

        • 4 libamell
        • 60 dkg libamáj
        • 20 dkg aszalt szilva
        • bors

        Elkészítés:

        A mellet megszabadítjuk a zsírtól, de a bőrt rajta hagyjuk. A bőrt beirdaljuk. Sóval és borssal fűszerezzük. Hasábokra vágott libamájat a sóval, borssal ízesítjük. A mellekbe éles késsel bevágunk és ebbe töltjük a májat. Serpenyőben a bőrös felével lefelé elősütjük, majd sütőben készre sütjük. Aszalt magozott szilvával tálaljuk.

        Új keresés

        Crohn Epebetegség Vashiány Cukormentes
        Gyomorfekély Vesebetegség Allergia Tojásmentes
        Gyomorbetegségek Májproblémák Hízókúra Laktózmentes
        Candida Csontritkulás Fogyókúra Gluténmentes
        Hasnyálmirigy Keringési problémák Köszvény Mogyorómentes
        Tejmentes Magas vérnyomás Magas koleszterin

        Tápanyag- és tápérték kereső

        -