Libamájjal töltött libamell

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 4 libamell
  • 60 dkg libamáj
  • 20 dkg aszalt szilva
  • bors

Elkészítés:

A mellet megszabadítjuk a zsírtól, de a bőrt rajta hagyjuk. A bőrt beirdaljuk. Sóval és borssal fűszerezzük. Hasábokra vágott libamájat a sóval, borssal ízesítjük. A mellekbe éles késsel bevágunk és ebbe töltjük a májat. Serpenyőben a bőrös felével lefelé elősütjük, majd sütőben készre sütjük. Aszalt magozott szilvával tálaljuk.

Hasonló receptek

Töltött csirkemell

Húsétel, Közepes

Diabetikus, Cukormentes

Rakott csirkemáj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Szezámmagos csirkemáj

Húsétel, Közepes

Gluténmentes, Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: