Libamájjal töltött libamell
Hozzávalók:
- 4 libamell
- 60 dkg libamáj
- 20 dkg aszalt szilva
- só
- bors
Elkészítés:
A mellet megszabadítjuk a zsírtól, de a bőrt rajta hagyjuk. A bőrt beirdaljuk. Sóval és borssal fűszerezzük. Hasábokra vágott libamájat a sóval, borssal ízesítjük. A mellekbe éles késsel bevágunk és ebbe töltjük a májat. Serpenyőben a bőrös felével lefelé elősütjük, majd sütőben készre sütjük. Aszalt magozott szilvával tálaljuk.
Hasonló receptek
Lecsós csirkemáj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Halfilé zöldborsómártással (update 1)
Húsétel, Közepes
Gyomorfekély, Epebetegség, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes
Tepsis csirkemell
Húsétel, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes