Párolt zöldség csirkemellel

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Keringési problémák, Májproblémák, Epebetegség, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 egész csirkemell
  • 1 padlizsán
  • 25 dkg kelbimbó
  • 25 dkg gomba
  • 1 fej vörös- vagy lilahagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 bögre mexikói vegyes zöldség
  • 1 pritamin paprika
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • ízlés szerint só
  • ételízesítő
  • őrölt bors

Elkészítés:

A zöldségeket megtisztítom, megmosom. A padlizsánt egyforma kockákra vágom, a gombát szeletelem, a kelbimbót kettévágom, a pritamint és a vöröshagymát cikkekre darabolom. Az olajat kicsit felhevítem, belenyomom a zúzott fokhagymát, hozzáadom a zöldségeket. Egy kicsit összepárolom, beleöntöm a mexikói keveréket és tovább párolom. Amikor a pritamin félig megpuhult, hozzáadom a csíkokra darabolt csirkemellet és összepárolom. Ízlés szerint fűszerezem, párolt rizzsel tálalom

Hasonló receptek

Tonhalcsíkok mogyorós zabpehelyben

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Keringési problémák, Cukormentes

Pácolt pulykamell

Húsétel, Közepes

Cukormentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Toszkán hal

Húsétel, Könnyű

Cukormentes, Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: