Ánizsos csirkemáj
Hozzávalók:
- csirkemáj
- gyömbér
- fokhagyma
- őrölt csillagánizs
- cukor
- fehérbor
- szójamártás
Elkészítés:
A szép egyforma csirkemájakat reszelt gyömbérrel, zúzott fokhagymával őrölt csillagánizzsal és cukorral ízesítjük. Fehérbort és szójamártást összeforralunk és a csirkemájakat belepároljuk. Kihűtjük és 24 órán keresztül pácoljuk.
Hasonló receptek
Körtével sült csirkecombok
Húsétel, Könnyű
Gyomorbetegségek, Epebetegség, Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Fehérjebomba
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Lecsós szelet piritott csirkemájjal
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes