Csirkemáj tejszínes gombamártással
Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemáj
- 30 dkg gomba
- egy nagy fej vöröshagyma
- 2 dl tejszín
- 1 csokor petrezselyem
- só
- fehérbors
- ételízesítő
- olíva olaj
- étkezési keményítő
Elkészítés:
A hagymát apróra vágva olívaolajon megfonnyasztjuk, majd a felszeletelt gombákat rádobjuk. Sóval, fehérborssal, ételízesítővel, friss petrezselyemmel ízesítjük, majd amikor megfőtt, tejszínes habarással sűrítjük. A májat szeletekre vágva vagy egészben vajon megsütjük és a gombamártással nyakonöntve tálaljuk. Rizs illik hozzá, vagy krokett.
Hasonló receptek
Juhtúros rántott hús
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes
Berlini máj
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes
Lecsós marhaszelet
Húsétel, Közepes
Mogyorómentes, Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Vesebetegség, Cukormentes