Csirkemáj tejszínes gombamártással
Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemáj
- 30 dkg gomba
- egy nagy fej vöröshagyma
- 2 dl tejszín
- 1 csokor petrezselyem
- só
- fehérbors
- ételízesítő
- olíva olaj
- étkezési keményítő
Elkészítés:
A hagymát apróra vágva olívaolajon megfonnyasztjuk, majd a felszeletelt gombákat rádobjuk. Sóval, fehérborssal, ételízesítővel, friss petrezselyemmel ízesítjük, majd amikor megfőtt, tejszínes habarással sűrítjük. A májat szeletekre vágva vagy egészben vajon megsütjük és a gombamártással nyakonöntve tálaljuk. Rizs illik hozzá, vagy krokett.
Hasonló receptek
Csirkemáj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Tőkehal rizzsel
Húsétel, Közepes
Keringési problémák, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Zsírban sült máj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes