Csirke carbonara
Hozzávalók:
- 1 kg-os csirke
- 8 dkg vaj
- 10 dkg füstölt sonka
- 20 dkg gomba
- 1 dl olaj
- só.
Elkészítés:
A csirke mellrészét vékony sonkacsíkokkal megtűzdelem, megsózom, az olajjal és kevés vízzel leöntve sütőben megsütöm. A gombát vajban megpirítom. A megsült csirkét feldarabolom, tűzálló tálba teszem, köré rakom a gombát és leöntöm a sütésből visszamaradt vajjal. Sütőben fedő alatt 10 percig sütöm. Bármilyen körettel fogyasztható.
Hasonló receptek
Sajtmártásos csirke
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sajttal töltött tárkonyos csirkemell
Húsétel, Könnyű
Gluténmentes, Csontritkulás, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Csirkeméjjal töltött paradicsompaprika
Húsétel, Közepes
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes