Fetás krumplisült
Hozzávalók:
- 40 dkg krumpli
- 20 dkg feta sajt (vagy mozzarella)
- bazsalikom
- oregánó
- só
- bors
- paradicsom
- olívaolaj
Elkészítés:
Hámozzuk meg a krumplikat és vágjuk kockára, a paradicsommal sajttal tegyük ugyanezt. Egy jénai tálat olajozzunk be és keverjük össze a krumplit, sajtot, paradicsomot, fűszereket, tetejét is locsoljuk meg olajjal. Lefedve tegyük középmeleg sütőbe (150-170 fok) és süssük-pároljuk kb. 40 percig. A végén a tetejét levéve piríthatjuk még 5-10 percig.
Hasonló receptek
Főtt tészta fűszeres parajmártással
Egytálétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Vashiány
Kelkáposztafőzelék
Egytálétel, Könnyű
Keringési problémák, Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Karfiol vajas morzsával
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes