Ananászos májragu

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 60 dkg sertésmáj
  • 1 friss ananász vagy 2 doboz konzerv
  • 2 narancs
  • 1 kávéskanál reszelt gyömbér
  • csipet morzsolt majoránna
  • 3 dkg vaj.

Elkészítés:

Az ételt frissen készítjük, azonnal fogyasztjuk. A narancsot és az ananászt meghámozzuk, felkockázzuk (a konzervananászt leszűrjük). A májat ujjnyi vastagságúra felcsíkozzuk, előhevített vajon pirítjuk. Hozzáadjuk a darabolt narancsot, ananászt. Meghintjük kevés morzsolt majoránnával, a reszelt gyömbérrel. Kevés narancs- vagy ananászlevet aláöntve rövid ideig forraljuk. Töltött articsókával köríthetjük.

Hasonló receptek

Csőben sült csirkemell - zabpehellyel és májjal

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Berlini máj

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes

Halfilé dalmát módra (mikrohullámon)

Húsétel, Könnyű

Keringési problémák, Laktózmentes, Tojásmentes, Crohn, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: