Zöldborsófőzelék diétásan
Hozzávalók:
- olívaolaj
- zöldborsó
- petrezselyem
- só
- rizstej
- étkezési keményítő
- édesítőszer
Elkészítés:
A fagyasztott zöldborsót kevés olívaolajon saját levében megpárolunk. Sózzuk, megszórjuk petrezselyemzölddel, felöntjük rizstejjel. Ha összeforrt, hideg vízben csomómentesre kevert keményítőt adunk hozzá, még egyszer összerottyantjuk és azonnal levesszük a tűzről. Ízlés szerint édesítőszert tehetünk bele.
Hasonló receptek
Csirkecombok zsenge zöldborsóval
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Olaszos rakott burgonya
Egytálétel, Könnyű
Gyomorfekély, Crohn, Epebetegség, Májproblémák, Mogyorómentes, Cukormentes
Krumplibohóc
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes