Cékla káposztalevélben
Hozzávalók:
- 20 dkg cékla
- 1 gerezd fokhagyma
- 10 dkg darált dió
- 1 ek olaj
- ízlés szerint szójaszósz
- 1 ek köménymag
- * kelkáposzta levele
- 2 db lepény.
Elkészítés:
A céklát tormareszelőn lereszeljük, szétnyomott fokhagymát és darált diót, olajat, szójaszószt, köménymagot adunk hozzá. Kicsi kelkáposzta levelekre, mint egy csészébe helyezzük a céklát. Lepénnyel fogyasztjuk.
Hasonló receptek
Körte csatni mazsolával és dióval
Egyéb, Közepes
Gluténmentes, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes
Almás-szilvás csatni
Egyéb, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Padlizsánkrém
Egyéb, Könnyű
Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes