Padlizsánkrém

Ételtípus: Egyéb Nehézség: Könnyű

Diéta: Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 600 g padlizsán
  • 1 dl olaj só
  • citromlé
  • vöröshagyma

Elkészítés:

A megmosott padlizsánt sütőlapra téve addig sütjük, amíg héja fekete, ráncos nem lesz (kb. 10 perc). Ha kihűlt, a héját péppé zúzzuk. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, a sót, egy kevés citromlével ízesítjük, majd óvatosan hozzákeverjük az olajat. Jól összedolgozzuk és tálalásig hűtőszekrénybe tesszük.

Hasonló receptek

Brokkolikrém

Egyéb, Könnyű

Candida, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Mentás almakompót másképpen

Egyéb, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Padlizsánlekvár örmény módra

Egyéb, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: