Padlizsánkrém

Ételtípus: Egyéb Nehézség: Könnyű

Diéta: Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 600 g padlizsán
  • 1 dl olaj só
  • citromlé
  • vöröshagyma

Elkészítés:

A megmosott padlizsánt sütőlapra téve addig sütjük, amíg héja fekete, ráncos nem lesz (kb. 10 perc). Ha kihűlt, a héját péppé zúzzuk. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, a sót, egy kevés citromlével ízesítjük, majd óvatosan hozzákeverjük az olajat. Jól összedolgozzuk és tálalásig hűtőszekrénybe tesszük.

Hasonló receptek

Alma csatni 2.

Egyéb, Közepes

Gluténmentes, Laktózmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Gombás-zelleres szendvics

Egyéb, Könnyű

Vesebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Tojáskrém

Egyéb, Könnyű

Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: