Málnakrém leves

Ételtípus: Előétel Nehézség: Közepes

Diéta: Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • Hozzávalók négy személy részére: 400 g málna
  • 2 zacskó vaníliás cukor
  • 1 zacskó puncs pudingpor
  • 1 mokkáskanálnyi rumaroma
  • 300 ml zsírszegény tej.

Elkészítés:

A málnát szűrőbe tesszük, és folyó víznél alaposan megmossuk. A málna felét egy tálban összetörjük. A pudingport csomómentesre keverjük a hideg tejjel, hozzáöntjük a málnához, ízesítjük a vaníliás cukorral és a rumaromával. 2 dl vízzel felhígítjuk, hozzáadjuk az egészben hagyott málnát, és hidegen tálaljuk. Tápérték egy adagban: Energia: 282 kcal, Szénhidrát: 62 g, Fehérje: 5 g, Zsír: 1,5 g.

Hasonló receptek

Töltött csirkemell

Előétel, Közepes

Vashiány, Gyomorfekély, Hasnyálmirigy, Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Lecsós palacsinta

Előétel, Közepes

Gluténmentes, Mogyorómentes

Ropogós magos háromszögek, avokádó krémmel

Előétel, Nehéz

Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: