Párolt lilakáposzta
Hozzávalók:
- 4 dl zsírmentes sótlan tyúkhúsleves
- 1/2 csésze almabor ecet
- 2 evőkanál vörösbor ecet
- 1 evőkanál méz
- 1/2 teáskanál delikát vagy vegeta fűszerkeverék
- 1/4 teáskanál só
- 4 csésze reszeltkáposzta
- 2 kis piros alma
- reszelve
Elkészítés:
1. Egy nagyobb serpenyőben felforraljuk a tyúkhúslevest, a mézet, a fűszerkeveréket, az ecetet és a sót. 2. Hozzáadjuk a káposztát és az almát. Lassú tűzön fedő nélkül 30 percig főzzük.
Hasonló receptek
Csőben sült angolzeller
Köret, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sörtésztában sült padlizsán, cukkini, patisszon
Köret, Könnyű
Keringési problémák, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Alufóliás burgonya 1.
Köret, Könnyű
Gyomorfekély, Gluténmentes, Crohn, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes