Párolt lilakáposzta

Ételtípus: Köret Nehézség: Közepes

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 4 dl zsírmentes sótlan tyúkhúsleves
  • 1/2 csésze almabor ecet
  • 2 evőkanál vörösbor ecet
  • 1 evőkanál méz
  • 1/2 teáskanál delikát vagy vegeta fűszerkeverék
  • 1/4 teáskanál só
  • 4 csésze reszeltkáposzta
  • 2 kis piros alma
  • reszelve

Elkészítés:

1. Egy nagyobb serpenyőben felforraljuk a tyúkhúslevest, a mézet, a fűszerkeveréket, az ecetet és a sót. 2. Hozzáadjuk a káposztát és az almát. Lassú tűzön fedő nélkül 30 percig főzzük.

Hasonló receptek

Alufóliás burgonya 1.

Köret, Könnyű

Gyomorfekély, Gluténmentes, Crohn, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Gyümölcsös kukorica

Köret, Könnyű

Magas koleszterin, Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Fűszeres párolt káposzta

Köret, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: