Párolt lilakáposzta

Ételtípus: Köret Nehézség: Közepes

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 4 dl zsírmentes sótlan tyúkhúsleves
  • 1/2 csésze almabor ecet
  • 2 evőkanál vörösbor ecet
  • 1 evőkanál méz
  • 1/2 teáskanál delikát vagy vegeta fűszerkeverék
  • 1/4 teáskanál só
  • 4 csésze reszeltkáposzta
  • 2 kis piros alma
  • reszelve

Elkészítés:

1. Egy nagyobb serpenyőben felforraljuk a tyúkhúslevest, a mézet, a fűszerkeveréket, az ecetet és a sót. 2. Hozzáadjuk a káposztát és az almát. Lassú tűzön fedő nélkül 30 percig főzzük.

Hasonló receptek

Paradicsomos padlizsán

Köret, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Padlizsános lecsó

Köret, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Juhtúrós Lapcsánka

Köret, Könnyű

Gluténmentes, Cukormentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: