Zöldséges árpagyöngyleves
Hozzávalók:
- hozzávalók 4 személyre: 200 g sárgarépa
- 100 g petrezselyemgyökér
- 100 g karalábé
- 50 g zeller
- kelkáposztalevelek
- 50 g (4 evőkanál) árpagyöngy
- 1 csokor petrezselyemzöld
Elkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk, a sárgarépát és a petrezselyemgyökeret karikára, a zellert és a karalábét egyforma kockára vágjuk. Az árpagyönggyel együtt a levest készre főzzük. Tálaláskor apróra vágott petrezselyemzölddel díszítjük.
Hasonló receptek
Narancsos répakrémleves
Leves, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Csirkeragu leves
Leves, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Cukkini-krémleves
Leves, Könnyű
Gyomorfekély, Epebetegség, Májproblémák, Keringési problémák, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes