Márványsajttal sült édesburgonya

Ételtípus: Köret Nehézség: Könnyű

Diéta: Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 kg édesburgonya
  • 1 csokor petrezselyem
  • fél dl olívaolaj
  • 1 dl zöldségleves
  • 15 dkg márványsajt
  • 15 dkg camembert sajt

Elkészítés:

A meghámozott édesburgonyát átlósan vágjuk ujjnyi vastag szeletekre, majd sózzuk meg és szórjuk rá az aprított petrezselymet. Tegyük olajjal kikent tepsibe, öntsük alá a zöldséglevest és fóliával letakarva, 200 °C-os sütőben pároljuk 15 percig. A fóliát távolítsuk el, szórjuk meg a morzsolt márvány- és camambert sajttal, majd a forró sütőbe visszatolva süssük pirosra. Forrón kínáljuk

Hasonló receptek

Dödölle / Krumpligánica

Köret, Könnyű

Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Zöldségpaella

Köret, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Nephropanból főtt tészta (galuska) készítése

Köret, Könnyű

Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: