Márványsajttal sült édesburgonya

Ételtípus: Köret Nehézség: Könnyű

Diéta: Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 kg édesburgonya
  • 1 csokor petrezselyem
  • fél dl olívaolaj
  • 1 dl zöldségleves
  • 15 dkg márványsajt
  • 15 dkg camembert sajt

Elkészítés:

A meghámozott édesburgonyát átlósan vágjuk ujjnyi vastag szeletekre, majd sózzuk meg és szórjuk rá az aprított petrezselymet. Tegyük olajjal kikent tepsibe, öntsük alá a zöldséglevest és fóliával letakarva, 200 °C-os sütőben pároljuk 15 percig. A fóliát távolítsuk el, szórjuk meg a morzsolt márvány- és camambert sajttal, majd a forró sütőbe visszatolva süssük pirosra. Forrón kínáljuk

Hasonló receptek

Sörtésztában sült padlizsán, cukkini, patisszon

Köret, Könnyű

Keringési problémák, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Lángos fánk

Köret, Közepes

Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Zöldbabfőzelék másképpen

Köret, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: