Joghurtos uborkaleves
Hozzávalók:
- 1 nagy kígyóuborka
- 1 pohár joghurt
- 1 maréknyi friss kapor
- 1 csomó petrezselyem zöldje
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- borsikafű
- só
Elkészítés:
A hideg joghurtot simára keverjük, az uborkát lereszeljük, a kaprot és a petrezselymet apróra vágjuk, A joghurttal összekeverjük az uborkát és a fűszereket, és tálalásig hűtőbe tesszük.
Hasonló receptek
Böjti burgonyaleves
Leves, Könnyű
Gyomorfekély, Epebetegség, Májproblémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Karalábéleves májgaluskával
Leves, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes
Márványsajtos burgonya krém leves
Leves, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes