Ananász leves
Hozzávalók:
- 1 db ananász
- 4-5 evőkanál édesítő
- 1 csg. vaníliás pudingpor (DrOetker főzéssel készíthető)
- Szegfűszeg
- fahéj
- kevés citromlé
Elkészítés:
Az ananászt megpucoljuk és feltesszük főni kb. 1,5 l vízben. Megszórjuk szegfűszeggel, fahéjjal édesítőt teszünk hozzá és 1 evőkanál citromlevet. A pudingport elkeverjük a tejjel és édesítővel. Amikor az ananász megfőtt, elkeverjük benne a pudingot és összefőzzük. Adagonként Energia. 189 kcal szénhidrát: 35,4 g
Hasonló receptek
Mexikói zöldségleves
Leves, Könnyű
Gluténmentes, Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Pudingos gyümölcsleves
Leves, Könnyű
Gyomorfekély, Csontritkulás, Keringési problémák, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Májgaluska akár cukorbetegeknek is ehető
Leves, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes