Ananász leves
Hozzávalók:
- 1 db ananász
- 4-5 evőkanál édesítő
- 1 csg. vaníliás pudingpor (DrOetker főzéssel készíthető)
- Szegfűszeg
- fahéj
- kevés citromlé
Elkészítés:
Az ananászt megpucoljuk és feltesszük főni kb. 1,5 l vízben. Megszórjuk szegfűszeggel, fahéjjal édesítőt teszünk hozzá és 1 evőkanál citromlevet. A pudingport elkeverjük a tejjel és édesítővel. Amikor az ananász megfőtt, elkeverjük benne a pudingot és összefőzzük. Adagonként Energia. 189 kcal szénhidrát: 35,4 g
Hasonló receptek
Póréhagymás zöldségleves
Leves, Könnyű
Allergia, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Búzaleves
Leves, Könnyű
Keringési problémák, Gyomorfekély, Epebetegség, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Savanykás leves
Leves, Közepes
Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes