Ananász leves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Cukormentes, Mogyorómentes, Tejmentes, Laktózmentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 db ananász
  • 4-5 evőkanál édesítő
  • 1 csg. vaníliás pudingpor (DrOetker főzéssel készíthető)
  • Szegfűszeg
  • fahéj
  • kevés citromlé

Elkészítés:

Az ananászt megpucoljuk és feltesszük főni kb. 1,5 l vízben. Megszórjuk szegfűszeggel, fahéjjal édesítőt teszünk hozzá és 1 evőkanál citromlevet. A pudingport elkeverjük a tejjel és édesítővel. Amikor az ananász megfőtt, elkeverjük benne a pudingot és összefőzzük. Adagonként Energia. 189 kcal szénhidrát: 35,4 g

Hasonló receptek

Okróska (hideg orosz leves)

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Bazsalikomos leves

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Orosz sóskaleves / Zöld scsí

Leves, Közepes

Gluténmentes, Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: