Ananász leves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Cukormentes, Mogyorómentes, Tejmentes, Laktózmentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 db ananász
  • 4-5 evőkanál édesítő
  • 1 csg. vaníliás pudingpor (DrOetker főzéssel készíthető)
  • Szegfűszeg
  • fahéj
  • kevés citromlé

Elkészítés:

Az ananászt megpucoljuk és feltesszük főni kb. 1,5 l vízben. Megszórjuk szegfűszeggel, fahéjjal édesítőt teszünk hozzá és 1 evőkanál citromlevet. A pudingport elkeverjük a tejjel és édesítővel. Amikor az ananász megfőtt, elkeverjük benne a pudingot és összefőzzük. Adagonként Energia. 189 kcal szénhidrát: 35,4 g

Hasonló receptek

Póréhagymás zöldségleves

Leves, Könnyű

Allergia, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Búzaleves

Leves, Könnyű

Keringési problémák, Gyomorfekély, Epebetegség, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Savanykás leves

Leves, Közepes

Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: