Édeshagymás lazacszelet

Ételtípus: Halétel Nehézség: Közepes

Diéta: Diabetikus, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 4db 12 dkg-os lazacszelet
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 3 kis fej hagyma vékony karikákra vágva
  • 1 evőkanál méz
  • 1/4 csésze rizsbor ecet
  • 1 evőkanál light
  • Cukormentes sárgabarack befőtt

Elkészítés:

A sütőt 180°C-ra melegítsük elő. A lazacfiléket fektessük egy közepes méretű sütőpapírra és a sütőben 10-12 percig süssük. Közben az olajat felforrósítjuk egy közepes méretű teflonsütőben, hozzáadjuk a hagymát és 8-10 percig sütjük, amíg barnára nem pirul.Egy kis tálkában összekeverjük a mézet, ecetet és a sárgabarackbefőttet. Ráöntjük a serpenyőben sülő hagymára és további két percig sütjük. Mikor kész a filékre merjük.

Hasonló receptek

Afrikai csemege

Halétel, Könnyű

Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Serpenyőben sült lazac recept

Halétel, Közepes

Diabetikus, Cukormentes

Halfalatkák

Halétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: