Gombás marhatokány

Ételtípus: Főétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg marhaszínhús
  • 20 dkg gomba
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 kávéskanál majoranna
  • 2 gerezd fokhagyma
  • olívaolaj

Elkészítés:

A húst csíkokra vágjuk és teflon edényben olajon megpirítjuk. Hozzátesszük a szeletekre vágott gombát, petrezselymet, kis majorannát, zúzott fokhagymát, öntünk alá egy kis forró vizet és puhára pároljuk. Energiatartalom/adag. 215 kcal szénhidrát: 12 g

Hasonló receptek

Reszelt zöldségsaláta sültalma öntettel

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Olasz tésztasaláta

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Nyári zöldségsaláta

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: