Hagymás tepsidara
Hozzávalók:
- 1,5 bögre kukoricadara
- 2 szál póréhagyma
- 1 közepes fej vöröshagyma
- grillfűszer
- 1 -2 pohár kefír
- zöldpetrezselyem
- só
- olaj
- pirított szezámmag vagy mák
Elkészítés:
Sós vízben főzd meg lazára a kukoricadarát és még forrón simítsd bele kiolajozott tepsibe. A póréhagymát és a vöröshagymát apróra vágva olajos vízben a fűszerekkel és kevés sóval fedő alatt párold pirítsd meg, majd kend rá a kukoricadarára és a tetejére önts kefírt. Közepes tűznél 20 ? 30 percig süsd meg. Tálaláskor hintsd meg apróra vágott zöldpetrezselyemmel és pirított szezám maggal, vagy mákkal.
Hasonló receptek
Olasz tésztasaláta
Főétel, Közepes
Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Kókuszos-sajtos rizsgombóc
Főétel, Könnyű
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Csirkepaprikás
Főétel, Közepes
Mogyorómentes, Gluténmentes, Vesebetegség, Cukormentes