Hagymás tepsidara

Ételtípus: Főétel Nehézség: Közepes

Diéta: Csontritkulás, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1,5 bögre kukoricadara
  • 2 szál póréhagyma
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • grillfűszer
  • 1 -2 pohár kefír
  • zöldpetrezselyem
  • olaj
  • pirított szezámmag vagy mák

Elkészítés:

Sós vízben főzd meg lazára a kukoricadarát és még forrón simítsd bele kiolajozott tepsibe. A póréhagymát és a vöröshagymát apróra vágva olajos vízben a fűszerekkel és kevés sóval fedő alatt párold pirítsd meg, majd kend rá a kukoricadarára és a tetejére önts kefírt. Közepes tűznél 20 ? 30 percig süsd meg. Tálaláskor hintsd meg apróra vágott zöldpetrezselyemmel és pirított szezám maggal, vagy mákkal.

Hasonló receptek

Rakott brokkoli

Főétel, Közepes

Diabetikus, Cukormentes

Csicsókafőzelék

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Lazacfilé zöldfűszeres morzsával sütve

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: