Kevert almás

Ételtípus: Desszert Nehézség: Közepes

Diéta: Mogyorómentes, Köszvény, Gluténmentes, Tojásmentes

Hozzávalók:

  • 3 egész tojás
  • 30 dkg cukor (vagy 20 dkg édesítő)
  • 50 dkg reszelt alma
  • 30 liszt
  • 1 sütőpor
  • 15 dkg darált dió
  • lekvár

Elkészítés:

A tojást a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a megmosott, meghámozott lereszelt almát, lisztet, sütőport és a ledarált diót. (én annyi diót adtam hozzá, hogy sűrűbb tésztát kaptam, így lisztet nem tettem bele) előmelegített sütőben megsütjük. Mikor megsült, ketté vágjuk és tetszés szerint lekvárral megkenjük.Energiaérték: 493 kcal szénhidrát: 20 g

Hasonló receptek

Sárgabarackos muffin

Desszert, Közepes

Keringési problémák, Mogyorómentes

Mrs. Lipton meggyes lepénye

Desszert, Könnyű

Gyomorfekély, Mogyorómentes

Joghurtos gyümölcssaláta

Desszert, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: