Stefánia marhasült

Ételtípus: Főétel Nehézség: Közepes

Diéta: Mogyorómentes, Köszvény, Gluténmentes, Tojásmentes

Hozzávalók:

  • 60 dkg fehérpecsenye (hentessel felvágatjuk)
  • 1 db főtt kemény tojás
  • 1 csg leveszöldség (sárgarépa,fehérrépa,zeller zöldje,hagyma,karalábé)
  • 1 kávéskanál paradicsompüré

Elkészítés:

A húst megsózzuk, megtöltjük egy kemény tojással és serpenyőben megpirítjuk. Hozzáadjuk a leveszöldséget. Kevés csontlevet vagy vizet öntünk rá és fedő alatt puhára pároljuk. Tálalás előtt a levét leszűrjük, hozzákeverjük a paradicsompürét és összeforraljuk, hús mellé adjuk. Energiaérték/ adag 508 kcal szénhidrát: 47,6 g

Hasonló receptek

Téli zöldségleves curry-vel

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Aszalt gyümölcsös pulyka

Főétel, Nehéz

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Grillezett halszeletek mustáros kapormártással

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Laktózmentes, Tejmentes

Új keresés

Válasszon diétát: