Stefánia marhasült
Hozzávalók:
- 60 dkg fehérpecsenye (hentessel felvágatjuk)
- 1 db főtt kemény tojás
- 1 csg leveszöldség (sárgarépa,fehérrépa,zeller zöldje,hagyma,karalábé)
- 1 kávéskanál paradicsompüré
Elkészítés:
A húst megsózzuk, megtöltjük egy kemény tojással és serpenyőben megpirítjuk. Hozzáadjuk a leveszöldséget. Kevés csontlevet vagy vizet öntünk rá és fedő alatt puhára pároljuk. Tálalás előtt a levét leszűrjük, hozzákeverjük a paradicsompürét és összeforraljuk, hús mellé adjuk. Energiaérték/ adag 508 kcal szénhidrát: 47,6 g
Hasonló receptek
Sajtos-mustáros karfiol csőben sütve recept
Főétel, Nehéz
Vesebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Zöldséges hús
Főétel, Könnyű
Mogyorómentes, Magas vérnyomás, Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes
Marhasült
Főétel, Könnyű
Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Tejmentes, Laktózmentes